21 februari 2016

Bedrijvenclinic

Clinic2

CLINICS

Tennisschool PTA organiseert voor bedrijven, instellingen, verenigingen en groepen particulieren verschillende tennis clinics voor elk niveau en alle leeftijden. Bij een tennis clinic zijn alle deelnemers actief bezig onder begeleiding van gecertificeerde leraren op de tennisbaan. Plezier en ontspanning staan natuurlijk voorop, maar indien gewenst behoort intensief werken aan tennisvaardigheden en conditie natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bedrijven

Voor bedrijven zijn wij in staat om volledige clinics op maat te draaien voor uw perfecte bedrijfsuitje of de teambuildingsdag. Tijdens de clinic kunt u uw medewerkers in een ontspannen sfeer beter leren kennen en vergroot u de betrokkenheid van uw medewerkers bij uw bedrijf. Wij denken graag met u mee en staan open voor haast alle mogelijke ideeën. De clinic kan geheel aangepast worden aan uw wensen.

Wilt u deze dag ook nog vooraf laten gaan door een lunch of juist eindigen met een borrel of een volledig diner/buffet? Wij nemen u het nodige werk uit handen en regelen ook dit voor u. Rackets, ballen en overige materialen die nodig zijn voor deze unieke dag komen eveneens voor onze rekening.

Meer informatie ? Stuur even een mailtje naar info@ptatennis.nl of bel ons: 06 – 3460 1851

Clinic1