Inschrijving Winter Training 2021 geopend

De wintertrainingen bij PTA starten medio oktober 2021.

Kijk even goed bij welke vereniging je speelt en les wilt hebben, want per vereniging/locatie kunnen andere weken en tarieven gelden. In principe wordt er op iedere doordeweekse dag training gegeven: in de middag voor de jeugd, in de avond voor de senioren. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Aanmelden voor de training kan via het digitale inschrijfformulier op onze site (www.ptatennis.nl). Heb je na het invullen hiervan het formulier verstuurd en blijkt er achteraf toch nog iets verkeerds in te staan, dan kun je dit niet meer op dezelfde manier wijzigen.

Maar geen probleem…, mail ons de gewenste wijzigingen via het gewone contactformulier, dan passen wij het voor je aan.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er op de voor jouw beschikbare dagen geen passende trainingsgroep is. In dat geval nemen wij vooraf contact met je op om de andere opties te bespreken. Maar om teleurstellingen te voorkomen, is het handig om je beschikbaarheid zo ruim mogelijk in te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *