Informatie wintertrainingen

wintertennis

De wintertrainingen bij PTA starten in week van 10 oktober 2016 en eindigen in maart 2017. Er kan gekozen worden voor binnen- of buitentrainingen (een programma van resp. 20 of 18 weken) op meerdere locaties. In principe wordt er op iedere doordeweekse dag training gegeven: in de middag voor de jeugd, in de avond voor de senioren. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Aanmelden voor de training kan via het digitale inschrijfformulier op onze site (www.ptatennis.nl). Heb je na het invullen hiervan het formulier verstuurd en blijkt er achteraf toch nog iets foutiefs in te staan, dan kun je dit niet meer op dezelfde manier wijzigen, maar geen probleem. Mail ons de gewenste wijzigingen via het gewone contactformulier, dan passen wij het voor je aan.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er op de voor jouw beschikbare dagen geen passende trainingsgroep is. In dat geval nemen wij vooraf contact met je op om de andere opties te bespreken. Maar om teleurstellingen te voorkomen, is het handig om je beschikbaarheid zo ruim mogelijk in te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *