Gezellig Kersttoernooi

19 december 2015 is door PTA een kersttoernooi georganiseerd voor alle categorieën. Dit gezelligheidstoernooi werd voor de eerste keer door PTA georganiseerd en kende een groot aantal inschrijvingen. Zowel bij de jeugd als bij de senioren werd sportief gestreden om de felbegeerde “kersttoernooi titel”. Het gaf hier en daar wat hoofdbrekens voor de commissie om alles die avond geregeld te krijgen, maar uiteindelijk is het een bijzonder leuke en sportieve avond geworden. De banen lagen er prima bij en er kon genoten worden van een prachtige strijd en heel mooi tennis op verschillend niveau. Ook de aanwezigheid van de nodige toeschouwers, zowel op het terras als langs de baan, heeft bijgedragen tot alle gezelligheid.

Christmas-Tree-Banner-10

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *